DRIEHUIJS PRODUCTIONS LOGO WHITE

BLOG

DE ALLEREERSTE KEER FILMEN

De eerste keer dat ik voor de camera stond – of beter gezegd: zat – was in een go-kart, midden op zee. Ja, je leest het goed: karten op zee!

Voor mijn werk als marketeer mocht ik op een studiereis met een van de grootste cruiseschepen ter wereld, de Norwegian Bliss. Tijdens zo’n reis is het de bedoeling om zoveel mogelijk over het schip te weten te komen, en natuurlijk te genieten van al het pracht en praal. 

Dit keer mocht ik niet alleen rondkijken, ik mocht ook helpen een video te maken over het schip. Spannend, maar een enorm leuke belevenis.

Op de dag van aankomst had ik me netjes aangekleed voor een welkomstfeestje,  toen ik ineens halsoverkop naar de kartbaan moest. Bizar natuurlijk dat dit kan, karten óp een schip!Aangekomen bij de racebaan werd ik opgewacht door mijn Duitse collega’s, maar veel tijd om me voor te stellen had ik niet. Ik kreeg gelijk een helm op mijn hoofd geduwd kon gaan racen. In de snelle elektrische karts zag ik de zee aan me voorbij flitsen en probeerde ik natuurlijk stiekem ook de snelste tijd neer te zetten.

De cameraman stond ergens langs de baan, maar ik had geen idee waar. Ik bleef maar rondjes rijden, totdat ik het signaal kreeg dat er genoeg beeldmateriaal was geschoten. Na zo’n 30 rondjes, bezweet en wel, zaten mijn allereerste video opnames er op.

Wat was dit tof!

De rest van de reis heb ik ruim 40.000 stappen gezet om het schip van voor naar achter te ontdekken en stukjes te presenteren over wat er allemaal mogelijk is aan boord. Zo is er een heuse sneeuwruimte, zijn er maar liefst 15 restaurants en kun je zelfs lasergamen. 

Een filmervaring om nooit meer te vergeten!